Redrock General Construct

Constructii case la rosu si la cheie

Case la rosu

Sample image Nu sunt incluse: finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului ,instalatiile

Tencuieli mecanizate

Sample image Tencuirea mecanizata se aplica pe orice strat suport, atat la finisajul fatadelor cat si a interioarelor.

Share |

Hidroizolatii

Sample image Hidroizolatia are rolul de a proteja constructia împotriva actiunii apei de orice

Follow us

Facebook

Facebook

Vezi pagina
Twitter fox

Twitter

Vezi pagina

Warning: file_get_contents(http://37.251.161.51/~rojol/test_rank/getlinks.php?fur=www.redrockconstructii.ro&limit=7&spacer=%20|%20&divid=publi) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/redrock/public_html/modules/mod_inhouse_publicitate/mod_inhouse_publicitate.php on line 30

Tencuiala mecanizata

E-mail Print PDF

SERVICII CONSTRUCTII - Tencuiala mecanizata

Tencuiala mecanizataAveti o casa la rosu si va pregatiti de urmatorul pas, si anume tencuitul. Metoda clasica implica o echipa cu experienta si cel putin cateva zile de lucru sustinut. Cum traim in secolul 21, munca manuala tinde sa lase loc unei tencuieli mecanizate. Astfel, tencuiala mecanizata are ca principal avantaj timpul substantial redus de executie, inca ca pret, nu este mare deosebire intre cele doua, acesta fiind aproximativ egal. Insa pentru a alege in cunostiinta de cauza intre cele doua tipuri de tencuieli (tencuiala clasica vs. tencuiala mecanizata) va trebui sa stiti exact ceea ce presupune tencuiala mecanizata, presupanand ca tencuiala clasica nu mai are secrete pentru nimeni.

Tencuiala mecanizata - tencuiala mecanizata

Tencuiala mecanizata (tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata) se aplica pe orice strat suport, atat la finisajul fatadelor cat si a interioarelor.

Tencuiala mecanizata (tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata) prezinta urmatoarele avantaje:

. productivitate ridicata (150 - 200 mp/8 ore)
. consumuri reduse de material
. calitate si omogenitate garantate prin control industrial
. posibilitati multiple de finisare

Tencuiala mecanizata - suport aplicare

Suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit, sa nu prezinte desprinderi, exfolieri sau eflorescente, sa nu fie inghetat, sa aiba capacitatea portanta necesara.Temperatura aerului si a stratului suport trebuie sa fie peste 0 grade C pe durata aplicarii si a prizei.

Materialul optim pentru tencuaiala mecanizata

Amestecul mortarului uscat cu cantitatea optim dozata de apa si aplicarea pe perete sau pe tavan a tencuielii se face cu echipamentul specializat. Din presiunea de aplicare si reglajul pistolului de spritare se poate controla grosimea stratului de mortar aplicat. Operatiunile ulterioare de prelucrare a tencuielii sunt manuale. Materialul folosit poate fi de mai multe feluri in functie de cazuri si anume: material ambalat la sac pe baza de ciment nisip si var, material ambalat la sac pe baza de ipsos sau material traditional de tencuiala pe baza de ciment nisip si var sau multibat si nisip, tenco si nisip etc.

Placari pereti gips carton

TencuialaDaca se doreste inbunatatirea izolarii fonice sau termice, se recomanda placarea peretilor cu placi de gipscarton pe structura metalica in locul lucrarilor de tencuiala mecanizata sau clasica. Se obtine astfel o finisare perfecta a incaperilor, concomitent cu o izolare termica suplimentara. Un alt avantaj il constituie rezolvarea pozitionarii cablurilor electrice sau instalatiilor in incapere, prin mascarea acestora in spatele peretelui de gipscarton

Lucrari termoizolatii

lucrareDar inainte de a va gandi la tencuiala mecanizata (tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata), va recomandam sa luati in calcul si realizarea unei termoizolatii cat mai eficiente avand in vedere ca preturile la gaze si energia electrica sunt in continua crestere. Executarea lucrarilor de termoizolatii:

- se executa numai cu persoane specializate, verificandu-se mereu grosimea si calitatea materialului utilizat;

- lucrarile de izolatii termice se fac conform prevederilor cuprinse in normele tehnice de folosire specifica fiecarui material termoizolant;

- trebuie avute in vedere masurile de transport, manipulare si depozitare prevazute in normele tehnice ale fiecarui material.

vlvlvlvlvl4vl5

belvederebelbelvedere3belvedere4belvedere5belvedere6

interiorintblocexecutiefatadarefac

Cumpararea sau planificarea cladirii unei case este unul dintre cele mai importante decizii pe care o veti face. Puteti alege un model de casa din selectia noastra de planuri constructii case care au dovedit ca sunt bine proiectate atat pentru fiabilitate cat si pentru confort.
Atunci cand claditi o locuinta noua familia dumneavoastra are sansa unica sa personalizeze fiecare aspect al mediului de locuit. Va vom construii casa viselor pe terenul dumneavoastra, sau pe terenul ales de noi la cele mai bune preturi consctructii case. Si pentru ca stim ca nu vreti sa aruncati cu banii degeaba va invitam sa ne contactati pentru a va putea oferi o oferta personalizata nevoilor

Casele si cabanele de lemn sunt foarte bune izolatoare termice si fonice.

Constructiile din lemn confera senzatia de confort si armonie interioara. Casele din lemn si cabanele din lemn construite de Alma Com Prod respira, in adevaratul sens al cuvantului deoarece lemnul este un material higroscopic ce mentine o umiditate constanta in incaperi. Bun izolator fonic, lemnul asigura si un confort acustic deosebit.

Din punct de vedere al costurilor pentru realizarea unei case din lemn sau a unei cabane din lemn, investitia este una pe termen lung, iar rezultatul este o constructie ecologica, puternica si durabila in timp. Este o investitie in bun gust si intr-o viata sanatoasa!

Compania REDROCK , cu sediul in Bucuresti, este o companie de constructii cu capital privat romanesc infiintata in anul 2005.

Evolutia dinamica a firmei in aceasta perioada a avut ca activitate principala executia de diverse activitati mecanizate in constructii – tencuieli mecanizate, sape mecanizate, gleturi mecanizate, etc. si trecand la executia lucrarilor de constructii civile si industriale.

Cu un management modern si cu un personal tehnic de inalta calificare, prin utilizarea celor mai noi tehnologii (tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata, tencuiala mecanizata) si o organizare eficienta, compania REDROCK si-a diversificat activitatile legate de profilul constructiilor, acoperind o arie de servicii si produse necesare precum : furnizarea materialelor de constructii, tamplarie exterioara si interioara din aluminiu si PVC, servicii de consultanta, etc.

REDROCK, in calitate de antreprenor sau subantreprenor in diversele proiecte, isi propune sa creasca satisfactia clientilor prin ridicarea continua a calitatii managementului si a proceselor de realizare a constructiilor civile si industriale, pentru a deveni un partener de piata performant.

REDROCK isi propune sa satisfaca necesitatile si exigentele investitorilor din piata imobiliara prin realizarea de proiecte complexe de constructii civile si industriale la un inalt nivel tehnologic si de calitate, respectand cu strictete termenele de executie angajate si desemenea prin dezvoltarea continua a mediului din organizatie in care angajatii performeaza si sunt motivati.

 
You are here: