Redrock General Construct

Constructii case la rosu si la cheie

Case la rosu

Sample image Nu sunt incluse: finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului ,instalatiile

Tencuieli mecanizate

Sample image Tencuirea mecanizata se aplica pe orice strat suport, atat la finisajul fatadelor cat si a interioarelor.

Share |

Hidroizolatii

Sample image Hidroizolatia are rolul de a proteja constructia împotriva actiunii apei de orice

Follow us

Facebook

Facebook

Vezi pagina
Twitter fox

Twitter

Vezi pagina

Warning: file_get_contents(http://37.251.161.51/~rojol/test_rank/getlinks.php?fur=www.redrockconstructii.ro&limit=7&spacer=%20|%20&divid=publi) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/redrock/public_html/modules/mod_inhouse_publicitate/mod_inhouse_publicitate.php on line 30

Tencuiala decorativa

E-mail Print PDF

Tencuiala decorativa - tencuiala decorativa incepe finisajele

Finisarile in constructia unei case incep cu tencuiala decorativa. Piata este deja saturata de mode si marci de tencuiala decorativa. Culori multiple, de la cele discretea cele tipatoare, structuri fine sau „la vedere” si diverse modele de tencuiala decorativa vin in intampinarea clientilor. Insa tencuiala decorativa care nu este aplicata corect poate compromite intreaga constructie din punct de vedere estetic. Pentru a se evita o astfel de situatie cel putin reprobabila se recomanda o aplicare conforma cu indicatiile producatorului.

Tencuiala decorativa - mod de aplicare

Tencuiala decorativa – stratul de fond

A nu se confunda cu simpla amorsa. Aceasta nu va avea a efect ancorarea tencuielii. Stratul de fond va avea aceaiasi culoare ca si tencuiala aleasa, printre caracteristicile sale aflandu-se si efectul de Acvastop care nu va permite aparitia de diferente de culoare dupa structurarea tencuielii decorative. Stratul de fond necesita o perioada de uscare de minim 24 de ore.

Tencuiala decorativa – aplicare si structurarea

De obicei, se dilueaza, dar, daca se considera prea dur (tare) materialul, se poate adauga apa, insa nu mai mult de 2% din intreaga cantitate. Se obtine prin drişcuire verticală sau circulară. Driscuirea verticala se face cu miscari paralele. Nu este corect sa se structureze prin miscare în zigzag a driscii, deoarece aceasta nu conduce la striatii verticale si paralele. Atentie: tencuiala decorativa structurata nu se aplica in ! La aplicarea pe suprafete mari, pentru evitarea nazilor, se lucreaza in echipa coordonată cu grupe de 2 oameni asezati pe nivele, fiecare intrand în lucru la interval de cca 10 min.

Tencuiala decorativa

De calitatea aplicarii unui sistem termoizolant pentru fatada depinde siguranta si confortul locuintei dvs., de aceea atunci cand alegeti un termosistem este bine sa va asigurati ca ati apelat la o firma de incredere care foloseste material de cea mai buna calitate si le pune in opera cu maxima responsabilitate. Calitatea finisarilor insa este cartea de vizita a imobilului pe care il construiti. Daca aceasta va fi ignorata, va fi o sursa sigura de frustrari pe viitor. O lucrare gresit efectuata va avea nu se va limita doar la efecte vizuale deranjante ci, in timp, se poate deteriora progresiv, tencuiala decorativa putand sa se dezlipeasca in unele locuri pana la materialul termoizolant. Nu va zgarciti si faceti alegerile optime!

tencuialadecorativa aplicaretencuiala decorativa structuratatencuiala decorativa gritencuiala decorativa orange

finisaje perfect echilibrate unui sistem termoizolantucrare gresit efectuatefect ancorarea tencuielii

 
You are here: