Redrock General Construct

Constructii case la rosu si la cheie

Tavane suspendate

E-mail Print PDF

SERVICII CONSTRUCTII - Tavane suspendate

Tavanele suspendate sunt utilizate pe scara larga in numeroase cladiri publice si comerciale, pentru a crea un tavan atractiv sub planseul structural.
In general, tavanele suspendate sunt instalate pentru a crea un tavan decorativ sub scafa sau spatiul gol al acoperisului. Cu toate acestea, montarea unui tavan suspendat va crea in mod inevitabil un loc gol intre tavan si scaful podelei sau acoperis. Aceste spatii goale fara nici un fel de bariere trebuie evitate, deoarece creeaza un canal prin care poate circula zgomotul sau focul.
Datorita caracteristicilor inerente produsului, vata minerala sub forma de saltea este produsul ideal pentru a sub-diviza aceste spatii goale, restrictionand astfel trecerea sunetelor si a focului.
In unele cazuri, sistemul cu tavan suspendat este utilizat impreuna cu materiale care absorb sunetele, cum ar fi vata de sticla sau vata bazaltica, pentru a controla caracteristicile acustice ale incaperii sau ale spatiului. In zonele in care este necesara performanta acustica de inalta calitate, ca de exemplu in studiouri sau auditorii, se monteaza o placa de tavan perforata, care este apoi captusita cu un strat de vata bazaltica, invelita in panza aspra. Vata bazaltica este un material excelent pentru absorbtia sunetelor.

 
You are here: