Redrock General Construct

Constructii case la rosu si la cheie

Montaj gips carton

E-mail Print PDF

SERVICII CONSTRUCTII - Montaj gips carton 

 
 Pentru a începe o lucrare, fie ea si în gips-carton, avem nevoie de un mic proiect dupa care facem un necesar de materiale care consta in:

1. Profile metalice de tip “U” si “CD”, marimea acestora fiind de la ø30 pana la ø100, în func?ie de necesitatea acestora.
2. Suruburi cu dibluri, acestea la rândul lor sunt folosite în functie de tipul peretilor sau tavanelor, acestea fiind din: caramida plina, caramida cu gauri, boltari beton, BCA, lemn, etc.
3. Cleme-distantier.
4. Holsurub pentru gips-carton cu filet rapid V de: 3,3×25, 3,5×35, 3,5×45, 3,5×55.
5. Vata minerala cu bariera de vapori pentru izolare fonica si termica
6. Placi gips-carton de 12,5 si în cazuri mai speciale de 9,5mm
7. Banda autoadeziva pentru rosturi.
8. Chit de rosturi pentru gips-carton.

Dupa ce v-ati procurat materialele necesare în functie de metrajul pe care îl aveti, vom trece la treaba: în primul rând vom da nivelul pentru tavane, respectiv vom trasa locul unde vom atasa profilele metalice pentru a crea peretii despartitori, toate acestea le putem face cu laserul usurându-ne munca cu 80% fata de furtunul cu nivel traditional. Odata trasat totul, vom trece la montarea scheletului metalic de care vom prinde placile de gips-carton. Scheletul metalic este format din profilul “U” care va fi prins în dibluri cu suruburi de tavan sau perete ( în functie de ce vrem sa cream) si de profilul “CD” care va fi prins de “U” si totodata, vom utiliza clemele-distantier pentru a respecta nivelul dat la început. Dupa ce am terminat cadrul metalic, adaugam vata minerala si trecem la montarea panourilor de gips-carton cu suruburi pentru gips-carton. Suntem aproape de finalul lucrarii, trebuie doar sa punem banda pentru rosturi, chituim cu spaclul de glet dupa care aplicam varul sau vopseaua cu culoarea dorita.

 
You are here: