Redrock General Construct

Constructii case la rosu si la cheie

Despre noi

E-mail Print PDF

Compania REDROCK , cu sediul in Bucuresti, este o companie de constructii cu capital privat romanesc infiintata in anul 2005.


Evolutia dinamica a firmei in aceasta perioada a avut ca activitate principala executia de diverse activitati mecanizate in constructii – tencuieli mecanizate, sape mecanizate, gleturi mecanizate, etc. si trecand la executia lucrarilor de constructii civile si industriale.

Cu un management modern si cu un personal tehnic de inalta calificare, prin utilizarea celor mai noi tehnologii si o organizare eficienta, compania REDROCK si-a diversificat activitatile legate de profilul constructiilor, acoperind o arie de servicii si produse necesare precum : furnizarea materialelor de constructii, tamplarie exterioara si interioara din aluminiu si PVC, servicii de consultanta, etc.

REDROCK, in calitate de antreprenor sau subantreprenor in diversele proiecte, isi propune sa creasca satisfactia clientilor prin ridicarea continua a calitatii managementului si a proceselor de realizare a constructiilor civile si industriale, pentru a deveni un partener de piata performant.

REDROCK isi propune sa satisfaca necesitatile si exigentele investitorilor din piata imobiliara prin realizarea de proiecte complexe de constructii civile si industriale la un inalt nivel tehnologic si de calitate, respectand cu strictete termenele de executie angajate si desemenea prin dezvoltarea continua a mediului din organizatie in care angajatii performeaza si sunt motivati.

 

 
You are here: