Redrock General Construct

Constructii case la rosu si la cheie

Constructii

Distributie Mobila

E-mail Print PDF
Pentru a fi mai eficient este indicat ca biroul sa va reprezinte. Biroul personal are un impact foarte puternic asupra modului in care ne desfasuram activitatea.

Multi dintre parinti ignora preferintele copiilor atunci cand aleg mobila considerand ca acestia sunt mult prea mici pentru a hotara singuri. Lasandu-i sa isi exprime preferinele ii veti cunoaste mai bine si ii veti stimula.

Atunci cand doriti sa faceti schimbari majore puteti incepe din bucatarie si noi va oferim cele mai de calitate produse pentru a va asigura o bucatarie practica, luminoasa si confortabila.

Camerele pentru tineri pot da mari batai de cap. Excesul de personalitate  si dorinta de modern pot face ca o camera pentru tineri sa implice cheltuieli serioase mai...
Read more...
 

Mobila moderna

E-mail Print PDF
Pretul este acel detaliu care ne coordoneaza deciziile in cele mai multe situatii si alegerea unei mobile nu face exceptie.

Atunci cand vorbim despre dormitoare pentru tineri acestea sunt mai mult decat un spatiu cu destinatii precise. Camera unui adolescent este locul in care el isi desfasoara toate activitatile  si de aceea recomandarea noastra este ca aceasta incapere sa fie amenajata cat mai confortabil si sa respecte cat mai mult nevoile tanarului.

Atunci cand doriti sa sporiti durata...
Read more...
 

Magazin de mobila

E-mail Print PDF
Atunci cand spatiul nu permite amplasarea in permanenta a meselor de dimensiuni mari sfatul nostru este sa folositi masute rabatabile.

La noi puteti gasi pe langa mobila de bucatarie mobila pentru toate celelalte incaperi. De exemplu pentru birou sfatul nostru este sa va alegeti mobila care va ajuta cel mai mult.

Acelasi sfat vi-l dam si in privinta mobilei de bucatarie. Aceasta trebuie sa cuprinda elementele de mobilier care sa ajute in toate situatiile posibile. Indiferent de ce alegi...
Read more...
 

Mobila Bucuresti

E-mail Print PDF
Scaunele pentru bucatarie au o importanta foarte mare. Noi va oferim modele moderne sau clasice, din lemn sau metal pentru a putea alege scaunele care respecta dorintele dumneavoastra in materie de stil si eleganta.

Este foarte important ca scaunul de la birou sa se potriveasca cu inaltimea persoanei care il foloseste si acest lucru este cu mult mai complicat atunci cand vine vorba de scaunele pentru copii.

In cazul biroului noi recomandam sa alegeti scaune cat mai confortabile care sa va...
Read more...
 

Distribuitor mobila

E-mail Print PDF
Pentru pretentiosi oferta noastra cuprinde scaune ergonomice sau directoriale care sa va asigure atat eleganta cat si confortul in birou. Site-ul nostru va ofera o varietate de modele de scaune ergonomice care se potrivesc perfect cu nevoile dumneavoastra in ceea ce priveste relaxarea.

Pentru cei care se lupta cu lipsa spatiului noi avem o solutie foarte buna. Scaunele pliante pot fi utilizate atunci cand aveti nevoie si avantajul este ca pot fi stranse si depozitate in asa fel incat sa nu...
Read more...
 

Parchet

E-mail Print PDF
Activitatea de montare a parchetului poate fi de la foarte simpla la foarte complicata in functie de tipul de parchet montat. Cum Casa Bambus are produse predominant exotice va recomandam sa cereti parerea unui expert cand vine vorba de alegerea parchetului.

Din nefericire totul incepe sa isi piarda naturaletea, si din aceasta cauza parchetul din lemn masiv a pierdut considerabil teren in fata celui laminat care are un pret mai bun si o calitate mult mai slaba. Calitatile parchetului masiv...
Read more...
 

Intretinere parchet

E-mail Print PDF
Ca orice produs si adezivul pentru parchet este de mai multe feluri. Exista adezivi bicomponenti, monocomponenti si epoxipoliuretanici.  Adezivii epoxi-poliuretanici au o aderenta mare si se aplica pe aproape orice tip de suport. Este necesara o informare prealabila pentru a vedea care tip de adeziv vi se potriveste, iar noi oferim toate informatiile necesare.

Un adeziv pentru parchet de calitate va face intotdeauna diferenta si de aceea expertii recomanda adezivul pentru parchet de la...
Read more...
 

Magazin Parchet

E-mail Print PDF
La MBG Ambinet se gaseste o gama vasta de produse din lemn sau dedicate lemnului. In special oferim produse din lemn autohton in ciuda faptului ca piata tinde sa se axeze pe esentele exotice. La noi gasiti atat parchet cat si scari interioare, Treptele pentru scari din lemn ofera casei  un aer aparte si un aer rustic de invidiat. Scarile pot fi accesorizate cu balustrade din lemn rotunjite si se potrivesc perfect cu interiorul unei locuinte. Noi suntem pro lemn de stejar, fiind un lemn nobil...
Read more...
 

Amenajari Interioare

E-mail Print PDF
Una din cele mai spectaculoase operatii in ceea ce priveste amenajarea interioarelor este cea de amaneajari bai. Fara indoiala aceasta activitate necesita un efort bugetar serios. Aceasa problema nu poate fi ocolita si prin urmare putem cel putin sa luam in considerare o firma cu un portofoliu serios care sa ne ofere o garantie a lucrarii. Pentru aceasta puteti apela cu incredere la Amenajari Interioare Don Carlos, echipa care va va transforma radical baia.

Atunci cand aveti o noua locuinta...
Read more...
 

Turnari betoane

E-mail Print PDF
Ce implica lucrarile de turnari betoane, inclusiv turnari betoane sape

Una din cele mai pretentioase lucrari la constructia unei case este cea de turnari betoane. Inainte de a va aventura intr-o lucrare de turnari betoane va trebui sa pregatiti temeinic executia, in conformitate cu prevederile din dosarul tehnologic si fisa tehnologica a lucrarilor. Apoi, organizarea lucrarilor se face in conformitate cu prevederile din proiectul de organizare de santier. Acestea, precum si asigurarea cailor...
Read more...
 

Constructii case ieftine

E-mail Print PDF
Constructii case ieftine, Constructii case ieftine, Constructii case ieftine

Bumul imobiliar a ieftinit nu doar casele in sine, ci si materialele de constructii, de aceea este un bun moment a va gandi la constructii case. Firma constructoare va trebui aleasa cu grija. Reclamele de constructii ieftine sunt peste tot si, uneori, foarte agasante. Constructii case ieftine nu inseamna neaparat si calitate. Va trebui sa pastrati intotdeauna un raport otim intre pret si calitate.

Dincolo de teren si...
Read more...
 
  • «
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  Next 
  •  End 
  • »
Page 1 of 2
You are here: